Kroketten

Bereidingstips voor garnalen-, kaas- en suggestiekroketten.
 

Vers: bakken op 170 à 175°C gedurende 5 minuten
Vacuüm: gelieve één uur voor gebruik de verpakking te openen.

Diepvries: bakken op 170-175°C gedurende 8 à 9 minuten
Ontdooid: 1/2 dag in koelkast laten ontdooien onder afgesloten handdoek, bakken op 170-175°C gedurende 5 minuten

 
 
 
 

Bewaartips

Onze verse kroketten kunnen tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden, bij voorkeur zonder deksel, zo vermijdt u donkere en gebarsten kroketten. Indien gewenst kunt u ze nog 9 maanden bewaren in de diepvries.

Vacuüm kroketten hebben een houdbaarheid tot 20 dagen.

Apero

(garnalen, kaas, gandaham, zongedroogde tomaten
en geitenkaas*)
 

Vers: bakken op 180°C gedurende 2 minuten
Diepvries: bakken op 180°C gedurende 3 minuten
*geitenkaas: bij voorkeur laten ontdooien daarna
2 minuten bakken